Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2015

Απόδειξη ότι τα φαντάσματα υπάρχουν. Ελέγξτε εδώ τα Top 10 πιο στοιχειωμένα μέρη στη Γη.


Πιστεύετε στα φαντάσματα; Στα στοιχειωμένα σπίτια; Αν πιστεύετε και σας ενδιαφέρουν τα παραφυσικά φαινόμενα τότε μπορεί να έχετε ακούσει για διάφορα στοιχειωμένα μέρη. Υπάρχουν επίσης μερικά περίεργα στοιχειωμένα μέρη που βρίσκονται ψηλά στην λίστα με τα 10 πιοστοιχειωμένα και τρομακτικά μέρη στην Γη.

Δείτε το βίντεο :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.