Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

“Η αχαριστία”, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι


Από σήμερα ξεκινάμε ένα ταξίδι στο πρόσφατο παρελθόν με ηχητικά, με βίντεο, με κείμενα προγραμμάτων και δεσμεύσεων, για να φρεσκάρουμε την μνήμη μας, να τα έχουμε όλοι κάτι σαν τυφλοσούρτη στο κοντινό αύριο όπου αν χρειαστεί, θα αναδημοσιεύονται κι όχι μόνο από μας, το υλικό είναι ελεύθερο σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Πηγή:  SALAMIS-NEWS

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/12/2015 5:26 μ.μ.

    ΜΕΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ.(το μαρτύριο της σταγόνας = (Chinese) water torture)

    Verba volant, scripta manent
    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
    Η φράση «Verba volant, scripta manent» όπου στην ελληνική γλώσσα αποδίδεται ως "τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν", είναι λατινική παροιμία που συμβουλεύει την αξία που έχει ένα γραπτό κείμενο που δεν μπορεί ν΄ αμφισβητηθεί έναντι του προφορικού λόγου που μπορεί αντίθετα ακόμα και να ανακληθεί ή να διαψευστεί ως μηδέποτε γενόμενος.

    Συνηθέστερη σύγχρονη χρήση αυτής της φράσης είναι περιοριστικά το δεύτερο μέρος scripta manent όπου εξυπακούεται το πρώτο.

    Αντίθετα όμως προς τη συμβουλή αυτής της παροιμίας υφίστανται περιοχές όπου ο προφορικός λόγος θεωρείται εθιμικά ιδιαίτερα ισχυρός με συνέπεια ο γραπτός ειδικότερα όταν αφορά κάποια μόνιμη υπόσχεση, ακόμα και να αποφεύγεται ως δηλωτικό προσβολής και υποτίμησης του υποσχόμενου επίφοβου για τυχόν αθέτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/12/2015 5:37 μ.μ.

    Μάριος ΤΡΑΥΛΟΣ - Δεν θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου, αν σταματάς και ρίχνεις πέτρες σε κάθε σκύλο που γαβγίζει...


    ΕΙΔΕΣ ΜΑΡΙΟΥΛΗ Η ΠΕΤΡΑ ΞΑΝΑ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ,ΚΟΙΤΑ ΜΗ ΒΡΕΙ ΤΟ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/12/2015 5:56 μ.μ.

      Βρε κατάλαβε οτι μας πήρε στο λαιμό του;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος9/12/2015 5:48 μ.μ.

    ΑΠΟ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΣΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝ ΘΕΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΑΞΟΥΜΕ. ΡΕ ΧΑΛΒΑΔΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/12/2015 6:01 μ.μ.

    ΝΑΝΑΚΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ
    ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ
    ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.