Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΚΡΗ - ΤΟΠΟΥΖΟΓΛΟΥ - ‘’Οι λογοι της ανεξαρτητοποίησης μου από τον συνδιασμο’’ [ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ]



Με την επιστολή μου αυτή λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 66 του νόμου 3852/2010 ΦΕΚ τεύχους Α87 Νέα αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης και της αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης ,σας δηλώνω την ανεξαρτητοποίηση μου ως δημοτικός σύμβουλος , από την παράταξη <<ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ>>.

Στην μέχρι σήμερα πορεία μου, ποτέ δεν διαπραγματεύτηκα τις αξίες και τις αρχές μου και κυρίως δεν απεμπόλησα τους σκοπούς για τους οποίους αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά.

Πολιτική για μένα είναι προσφορά ,συμπαράσταση ,βοήθεια ,αλληλεγγύη με κάθε τρόπο στον συμπολίτη σου είναι πέρα από κόμματα, χρώματα και παρατάξεις.

Ουδέποτε είχα στόχο να πραγματοποιήσω πολιτική καριέρα , η να μετεξελιχθώ σε έναν καρεκλοκένταυρο εκπρόσωπο της τοπικής μας κοινωνίας , ο οποίος θα χρησιμοποιούσε τη θέση του δημοτικού συμβούλου ή το οποίο αξίωμα προς όφελος των δικών του πολιτικών  η άλλων φιλοδοξιών.

Πιστεύω ότι το καράβι της δημοτικής μας αρχής ακολουθεί εδώ και μήνες λανθασμένη ρότα και παρά το γεγονός ότι βλέπουμε το παγόβουνο μπροστά μας , ουδείς παίρνει στα χέρια το τιμόνι για να αποφευχθεί η μοιραία σύγκρουση.

Οι λόγοι που με οδήγησαν στην ανεξαρτητοποίηση είναι , η αδιαφάνεια , αδράνεια , αναποτελεσματικότητα , η παντελής έλλειψη κοινωνικής πολιτικής , η εξυπηρέτηση των <<ημετέρων >> , η αδυναμία διοίκησης  του δήμου και τέλος η κορυφαία πράξη του δράματος που βιώνουμε εμείς και οι συμπολίτες μας ενάμιση χρόνο τώρα , η ένταξη του δήμου στο Μνημόνιο , μετά από την δεκάμηνη απραξία της Δημάρχου και με συνοπτικές διαδικασίες.

Ας απαντήσει επιτέλους η κυρία Δήμαρχος στο ερώτημα όλων των Σαλαμινιων…

Ποιος Διοικεί αυτό τον Δήμο;  Από την αρχή σχεδόν της ανάληψης των καθηκόντων μας ως δημοτική αρχή , βοά η Σαλαμίνα για το ρόλο που διαδραματίζουν στην διοίκηση του Δήμου εξωθεσμικοί παράγοντες ευρισκόμενοι εντός ή εκτός του Δημαρχείου.
  
Θέλω επίσης , αφενός μεν να ευχαριστήσω από καρδιάς τους δημότες του Δήμου Σαλαμίνας που με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους στις αυτοδιοικητηκές εκλογές του 2014 , και αφετέρου , να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω προσηλωμένη και αμετάκλητη στις αρχές και της αξίες που με διέπουν , να αγωνίζομαι με την ίδια αγάπη για τον Δήμο Σαλαμίνας , παλεύοντας πάντα με ήθος για τα κοινωνικά , πολιτικά και πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας.


                                                 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΚΡΗ-ΤΟΠΟΥΖΟΓΛΟΥ
                                               ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
  

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/26/2016 7:34 μ.μ.

    Ένα μεγάλο μπράβο σου και λίγα της λες που μας το παίζει και καλά ότι θα νοικοκυρέψει τον δήμο….. ρε δεν πάει να πλύνει κάνα πιάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/26/2016 7:40 μ.μ.

      Στο τέλος θα μείνει μόνο με τον Μηνά χαχαχαχχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/26/2016 7:45 μ.μ.

      OUTE NA PLENEI PIATA DEN KANEI I FAKLANA

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/26/2016 7:38 μ.μ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑ ΜΑΚΡΗ
    ΥΠΟΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΜΗΝΑ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΓΚΡΟΥΝΤ ΟΙΛ
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΕ ΤΗ ΧΑΠΑΚΟΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/26/2016 7:56 μ.μ.

    Ευτυχώς που υπάρχουν και ηθικοί άνθρωποι, ΕΥΓΕ κυρία μου καλά έκανες και παραιτήθηκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/26/2016 8:07 μ.μ.

    Μπλατσούκα μάθανε πως γ@@@@σαστε και έφερες και τους γύφτους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/26/2016 10:22 μ.μ.

    Ή άγριο συκιά πότε θα παραιτηθεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/26/2016 10:29 μ.μ.

      Πουστιδες και παληκάρια γίνανε μαλιά Κουβάρια

      Διαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.