Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

Royal Bank of Scotland: “Η κατάρρευση έχει αρχίσει» (Βίντεο)Η Royal Bank of Scotland προειδοποιεί τους επενδυτές να πουλήσουν το σύνολο σχεδόν των επενδύσεών τους σε μετοχές και χρεόγραφα, καθώς θεωρεί ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα μια νέας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

Είναι η αρχή του μεγάλου ξεπουλήματος και μιας νέας παγκόσμιας κατάθλιψης;

Είναι γεγονός ότι η Κίνα, η ατμομηχανή της παγκόσμιας οικονομίας έχει κτυπηθεί καίρια σε ότι αφορά τις κεφαλαιαγορές της και έχει αρχίσει να πουλά ομόλογα στις ΗΠΑ για να “ρεφάρει» μέρος των απωλειών των εσωτερικών αξιών της.

Το αμερικανικό χρηματιστήριο δείχνει ενδείξεις υπερθέρμανσης και πλέον οι “αρκούδες» φαίνεται ότι παίρνουν το “πάνω χέρι», από τους “ταύρους», όπως συνέβη το 2008.

Στην Ευρώπη που υποφέρει κάτω από την γερμανική οικονομική “μπότα» και τα κράτη όπως η Φινλανδία και η Ολλανδία΄ακολουθούν τον “καταραμένο» νότο που δεν λέει να ανακάμψει χρόνια ολόκληρα μετά την επιβολή των μισητών μνημονίων.

Κράτη, όπως η Σαουδική Αραβία, τα Εμιράτα κλπ, γδάρουν» τεράστια ελλείμματα και αρχίζουν να δανείζονται…

Γενικώς τα πράγματα απέχουν πολύ από το να είναι όχι “ρόδινα», αλλά ούτε καν ελπιδοφόρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.