Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ε.Σ.Σ.Α.Κ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το  Εθελοντικό Σώμα Σαλαμίνος Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.Σ.Σ.Α.Κ.) καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 πμ στη αίθουσα του συλλόγου μας ακτ. Θεμιστοκλέους και Σπετσών 1 Σελήνια Σαλαμίνας

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι :

1ον  Διαγραφή μελών από τα μητρώα του Ε.Σ.Σ.Α.Κ.
2ον Ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα
3ον Προτάσεις μελών


Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.
Με εκτίμηση και σεβασμό

Ο Πρόεδρος
Ευστράτιος Γεωργαντίδης 


1 σχόλιο:

  1. ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ9/12/2016 8:40 μ.μ.

    ΤΟ ΕΣΣΑΚ ΕΙΝΕ ΠΑΘΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΕ ΙΔΕΑ ΕΙΝΕ ΨΙΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΜΕ ΘΑ ΑΓΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΣΟΙ ΔΙΝΑΜΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΛΟ ΤΟΥ ΝΙΣΙΟΥΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.