Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

Αν δεν φανούμε ισάξιοι των Ινδιάνων, σε λίγο καιρό η τοποθεσία θα έχει γίνει HOT SPOT!!!Από email αναγνώστη

Τον Νοέμβριο του 1969 ογδόντα εννέα Ινδιάνοι των ΗΠΑ κατέλαβαν το έρημο νησί Αλκατράζ διεκδικώντας πίσω την γή που τους έκλεψαν οι Λευκοί . 

Η κυβέρνηση τους εξεδίωξε βίαια τον Ιούνιο του 1971 αλλά αυτή η κινητοποίηση ήταν κομβικό σημείο στον αγώνα των ιθαγενών της Αμερικής και πυροδότησε πολλές παραπλήσιες δράσεις . Η κυβέρνηση αναγκάστηκε ( υπο το βάρος του πολιτικού κόστους ) να τους παραχωρήσει άλλα δικαιώματα .

Την δική μας γή μας την έκλεψαν οι ρωμιο-μπεν-λεβί-κοέν και είμαστε σε παρόμοια θέση με τους ιθαγενείς της Αμερικής . Υπάρχει μια θαυμάσια έρημη τοποθεσία σε στρατηγικό σημείο που μπορούμε να πάμε να καταλάβουμε και να απαιτήσουμε να την κάνουμε την ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΒΙΩΜΕΝΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ! Θα είναι ταυτόχρονα και τόπος οικολογικών καλλιεργειών και Ασκληπιείο (βλέπε http://lofos.info/pythas/anavi osi.html) .
 
Η τοποθεσία επαρκεί για την μόνιμη εγκατάσταση 89 ατόμων ( σημαδιακός αριθμός - όσοι και οι Ινδιάνοι ! ) . Το μήνυμα που θα στείλουμε με την δράση μας ( θα κάνει τον γύρο του κόσμου ) είναι μελετημένο και θα είναι μαχαίρι στην καρδιά της Νέας Τάξης . Αν υπάρχουν 89 πραγματικοί απόγονοι των αρχαίων σοφών και πολεμιστών , ιδού η ευκαιρία .
 
Αν δεν φανούμε ισάξιοι των Ινδιάνων , σε λίγο καιρό η τοποθεσία θα έχει γίνει HOT SPOT !!!


( πληροφορίες για την κατάληψη του Αλκατράζ : https://en.wikipedia.org/wiki/ Occupation_of_Alcatraz )


1 σχόλιο:

 1. Ανώνυμος8/27/2016 8:55 π.μ.

  Ένα σχόλιο όλα τα ”λεφτά” οι δικοί μας σχολιασμοί και επισημάνσεις ωχριούν
  Σχόλιο της κας Σπυριδούλα Μπακοθανάση στο Hellas Salamina
  Δεν είμαι δικαστής για να πω ποιος φταίει και ποιος όχι.
  Θα πω μόνο ότι είναι ντροπή που άφησαν να χαθεί το μεγαλύτερο και παλαιότερο πανηγύρι του νησιού.
  Σε άλλους τόπους κάνουν τα πάντα για να φτιάξουν ένα τόσο μεγάλο πανηγύρι και το διαφημίζουν όσο περισσότερο μπορούν.
  Κι εδώ που το είχαμε έτοιμο το ρημάξανε..... Αυτό θα μείνει στη μνήμη μας και όχι ποιος είχε το νόμο με το μέρος του.
  Κάνουν συνεχώς "τα στραβά μάτια" καθημερινά, κι εδώ θυμήθηκαν να εφαρμόσουν το νόμο; Γιατί; Μήπως είναι πολλά τα λεφτά Άρη;
  Μαζέψτε τα σκουπίδια που είναι παράνομο να τα αφήνετε έτσι όπως τ' αφήνετε, φτιάξτε τους δρόμους που είναι παράνομο να είναι στην κατάσταση που είναι (μια και τα ατυχήματα είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο), σταματήστε να παίζετε με τις λέξεις και κάντε έργο πραγματικό και όχι στα χαρτιά.
  Είμαστε όλοι απογοητευμένοι, δεν κρύβεται πια. Και πολύ περισσότερο οι ψηφοφόροι σας. Άλλα περιμέναμε...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.