Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω!


Αφού έσωσε την Κυνόσουρα αφού έσωσε την ΔΕΗ Σαλαμίνας ή οποία έφυγε μένοντας σήμερα ήρθε η σειρά της Ψυτάλλειας έτσι συζητείται σήμερα το 6ο θέμα της

Η.Δ. που αφορά τις «Νόμιμες ενέργειες από τον Δήμο Σαλαμίνας, για την μη εγκατάσταση των πλωτών δεξαμενών στην Ψυτάλλεια», κατόπιν αιτήματος του Δημ. Συμβούλου κ. Εμμ. Δερτούζου.

Πηγή: SALAMIS-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.