Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στο... Αγιο Ορος έστειλε ερευνητικό σκάφος η Αγκυρα - Καταδιώκεται από πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού



Mε NAVTEX που εξέδωσε πριν λίγο η Αγκυρα στέλνει το ερευνητικό σκάφος TCG CESME για έρευνες έξω από τις ακτές του Αγίου Ορους και της Θάσου, φυσικά επάνω στην ελληνική υφαλοκρήπίδα!

Συγκεκριμένα με την NAVTEX 244/17 η Τουρκία ανακοινώνει ότι το TCG CESME θα πραγματοποιήσει υδρογραφικές και ωκεανογραφικές έρευνες από τις 22 Φεβρουάριου και «μέχρι νεότερα» στην περιοχή η οποία εκτείνεται μεταξύ του Άθω, της Θάσου, της Λήμνου και της Σαμοθράκης. 

Με την NAVTEX 181/17 η Τουρκία είχε αναγγείλει στις 9 Φεβρουάριου υδρογραφικές και ωκεανογραφικές έρευνες σε μια μεγάλη περιοχή στην καρδιά του Αιγαίου νοτίως του Αη Στράτη με το ίδιο ερευνητικό σκάφος και τώρω την επεκτείνει.

Ενα σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού προσεγγίζει ήδη το TCG CESME και άλλα δύο σκάφη έχουν πλησιάσει την ευρύτερη περιοχή για την περίπτωση που ο τουρκικός Στόλος νιώσει την ανάγκη να προστατέψει το ερευνητικό σκάφος. Η εντολή είναι σαφής: "Να υπάρξει εφαρμογή των κανόνων εμπλοκής".

Η αποστολή στο συγκεκριμένο σημείο μόνο τυχαία δεν είναι: Στην Θάσο θα κάνει έρευνες επάνω στο κοίτασμα του Μπάμπουρα, το πλέον πλούσιο πετρελαιοφόρο κοίτασμα του Βόρειου Αιγαίου και αντικείμενο της κρίσης του 1987. Επί της ουσίας η τουρκική κίνηση αποτελεί παραβίαση του πρωτοκόλλου Γιλμάζ-Παπούλια, απόρροια εκείνης της κρίσης, εκτός από το Νταβός...

Πηγή: PRO-NEWS

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος2/24/2017 11:58 π.μ.

    Αφιερωμένο στον ”καραμέλα” που ”ζαχάρωνε” με την καταδίκη του Τσάβες σε όλες τις δίκες του και γυρνάει από μπλοκ σε μπλόκ.
    Άλλη μια αθωωτική απόφαση έρχεται να σου πικράνει τη ζωή καλέ μου άνθρωπε, έμεινες για άλλη μια φορά με τον ”λεβιέ” στο χέρι.
    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΘΩΩΘΗΚΕ στο εφετείο για τα σκουπίδια άντε μωρή Κολομπίνα να δω πότε θα βγεις να παραδεχτείς πως σας έφυγε ο τάκος και τρέχετε αχαλίνωτα και ξεδιάντροπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.