Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Δεν είναι φάρσα - Ο Πρόεδρος της Βραζιλίας εγκαταλείπει το Προεδρικό Μέγαρο λόγω... φαντασμάτων!Σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού «Independent» ο πρόεδρος της Βραζιλίας Μικέλ Τέμερ φέρεται να εγκαταλείπει την προεδρική κατοικία, γιατί «νιώθει» γύρω του φαντάσματα.

Εκείνος και η οικογένειά του, θα επιστρέψουν στο σπίτι που διέμεναν, γιατί στο κτίριο «κυκλοφορεί» κακή ενέργεια. 

Και το αποκάλυψε ο ίδιος δημόσια σε περιοδικό της Βραζιλίας. «Εγκαταλείπω εγώ και η οικογένειά μου την προεδρική κατοικία, γιατί η ατμόσφαιρα εκεί είναι ''spooky''», όπως δήλωσε, χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε, αναφέροντας: «Δεν μπορούσα να κοιμηθώ από το πρώτο βράδυ. Κάποια αρνητική ενέργεια ένιωθα μέσα στο σπίτι. Και η γυναίκα μου είχε το ίδιο συναίσθημα. Και στη συνέχεια, αστειεύτηκε, μιλώντας για ''φαντάσματα''.

Μετά και την επίσημη αποπομπή της Ντίλμα Ρούσεφ, ο Μισέλ Τέμερ είναι επίσημα ο νέος πρόεδρος της βραζιλιανικής δημοκρατίας.


Ποιος είναι ο Μικέλ Τέμερ 

Ο Μικέλ Μιγκέλ Ελίας Τέμερ Λουλία (πορτ. Michel Miguel Elias Temer Lulia) γεννήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 1940 και είναι Βραζιλιάνος δικηγόρος και πολιτικός. Είναι σήμερα ο 24ος Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Βραζιλίας. Ήταν υποψήφιος για το αξίωμα αυτό κατά τις προεδρικές εκλογές του 2010 μαζί με την Ντίλμα Ρούσεφ.

Είναι επίσης και ηγέτης του Βραζιλιάνικου Κόμματος Δημοκρατικού Κινήματος. Ήταν για έξι συνεχόμενες θητείες ομοσπονδιακός βουλευτής για το Σάο Πάολο.
Ήταν επίσης μέλος της συνέλευσης που το 1980 ψήφισε το σημερινό σύνταγμα της Βραζιλίας.

Γεννήθηκε στο Σάο Πάολο. Σπούδασε νομική στο Καθολικό Πανεπιστήμιο του Σάο Πάολο. Έγινε βοηθός του εισαγγελέα του Σάο Πάολο καθώς και δύο φορές Υφυπουργός Δημόσιας Ασφάλειας της ομώνυμης πόλης. Είναι επίσης καθηγητής συνταγματικού δικαίου στο πανεπιστήμιο που σπούδασε κι αυτός.


Έχει συγγράψει επίσης και πολλά βιβλία στον συγκεκριμένο τομέα. Τον Οκτώβριο του 2010 μετά την εκλογή της Ρούσεφ στην προεδρία της χώρας έγινε αντιπρόεδρος. Ανέλαβε καθήκοντα στις 1 Ιανουαρίου του 2011. Από τις 12 Μαΐου 2016 μέχρι τις 31 Αυγούστου 2016 ήταν προσωρινός πρόεδρος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.