Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Κυρία Νάννου, για μας δεν υπάρχουν τέτοιου τύπου πολιτικά τετελεσμένα και… «ο νοών νοείτω»Αγαπητοί  Συμπολίτες,

Στις 5-3-2017 πραγματοποιήθηκαν και στον Δήμο μας οι, από το άρθρο 64 του Ν. 3852/2010 οριζόμενες   δημαιρεσίες, για την εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, για τα επόμενα δυόμισι χρόνια.

Με πρόταση της Δημάρχου, «Πρόεδρος» του Δημοτικού Συμβουλίου «επανεξελέγη» η κυρία Πολύζου Μαρία, με 12 θετικές ψήφους έναντι 18 αρνητικών !!! και η οποία, αν και έχουν παρέλθει δύο εβδομάδες, εξακολουθεί να παραμένει στην θέση της «Προέδρου» του Δημοτικού Συμβουλίου !!!

Δυστυχώς, η Δήμαρχος επέλεξε, τελικά, για την λύση αυτού του αμιγώς πολιτικού προβλήματος, την διοικητική λύση (μέσω της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής) και στην ουσία το «καπέλωμα» της πολιτικής βούλησης των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, επιβάλλοντας στο Σώμα για Πρόεδρο αυτήν, που με εκκωφαντικό, πολιτικό τρόπο το ίδιο είχε απορρίψει.

Το γεγονός αυτό, που για τα τοπικά Δημοτικά δρώμενα είναι χωρίς προηγούμενο, αποτελεί ένα ακόμη αρνητικό ρεκόρ για τη σημερινή Δημοτική Αρχή και φυσικά για μας αποτελεί ένα θέμα που ΠΟΤΕ, πολιτικά δεν πρόκειται να αποδεχθούμε.

Για μας, οι δημοκρατικές διαδικασίες και όπως αυτές πρέπει να εκφράζονται και εφαρμόζονται, μέσω των αποφάσεων της εκάστοτε πλειοψηφίας, δεν δύνανται να συνιστούν «παζαρεύσιμο» γεγονός.

 Για μας, δεν υπάρχουν τέτοιου τύπου πολιτικά τετελεσμένα και… «ο νοών νοείτω»


Γιάννης Τσαβαρής
τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας
                                                                                Δημοτικός Σύμβουλος


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος3/23/2017 10:45 π.μ.

    ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΡΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΑΞΟΙΟΥΧΕ !!! ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.