Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ



2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/04/2018 8:46 μ.μ.

    ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ
    Όποιος γνωρίζει παρακαλείτε να ενημερώσει τον λαό της Σαλαμίνας γιατί είναι πολύ σοβαρό.
    Ο Δήμος με εντολή ποιου αλήθεια μετάφερε παράνομα απόβλητα του Σπανόπουλου εκτός Σαλαμίνας, (ποιος τα κονόμαγε αλήθεια από την παράνομη μεταφορά;) και χθες ή σήμερα έγινε έκρηξη στην νταλίκα του Δήμου (εκτός νησιού) η οποία και τελικά κάηκε ολοσχερώς.
    Κατ αρχάς να μας ενημερώσει αν οι υπάλληλοι του Δήμου είναι καλά στην υγεία τους!
    Και δευτερευόντως να μας ενημερώσει η ίδια η Δήμαρχος επισήμως για το συμβάν και να μας πει σε ποιόν θα καταλογισθεί η ζημία του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/07/2018 11:50 π.μ.

    Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΛΕΟΝ !!!!
    Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης , η Δήμαρχος και το Κοινοτικό Συμβούλιο βράβευσαν τους κυρίους Χρήστο Κουτσούκο και Βασίλειο Μαμαλούκα εκπροσώπους της εταιρίας "ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ απορρυπαντική", για την προσφορά τους , την συνεχή παρουσία κι επίβλεψη κατά την όλη διάρκεια του καθαρισμού των ακτών και της θάλασσας των Σεληνίων από την ρύπανση που υπέστη η περιοχή μετά την βύθιση τους πετρελαιοφόρου "Αγία Ζώνη 2".
    ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ !!!!!!!!
    ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ;;;; ΑΥΤΟΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ !!!! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ;;;;;
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ .... ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟ .... ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ?????
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.