Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Τραγωδία στη Σαλαμίνα: Δυο ηλικιωμένες αδελφές νεκρές μέσα στο σπίτι τους


Μαζί ζούσαν, μαζί πέθαναν δυο ηλικιωμένες γυναίκες στη Σαλαμίνα. Οι δυο αδελφές ηλικίας 90 και 87 ετών, βρέθηκαν νεκρές μέσα στο σπίτι τους.

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή την Κυριακή (07.01.2018). Κάτοικοι της γειτονιάς στη Σαλαμίνα βρήκαν νεκρές τις δυο γυναίκες σε ένα από τα υπνοδωμάτια του σπιτιού.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ιατροδικαστής.

Από τις πρώτες έρευνες, δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι όπου έμεναν οι δυο ηλικιωμένες γυναίκες.

Ούτε και ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροψία, εντόπισε ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Το ίδιο και οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών που βρέθηκαν στο σπίτι.

Το σενάριο που προκαλεί σπαραγμό

Εκείνο που θεωρούν ως επικρατέστερο «σενάριο» οι αστυνομικοί είναι πως δεν αποκλείεται, η 90χρονη να πέθανε από παθολογικά αίτια και η 87χρονη αδερφή της να μην άντεξε και να έπαθε ανακοπή.

Οι απαντήσεις αναμένεται να δοθούν τη Δευτέρα (08.01.2017) όταν στις σορούς των δυο άτυχων γυναικών θα γίνει η νεκροτομή αλλά και τοξικολογικές εξετάσεις.

Από εκεί θα δοθούν οι οριστικές απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του θανάτου τους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ


Πηγή: newsit.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.