Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Δείτε τους Ελληνες αιχμαλώτους στο τουρκικό Στρατοδικείο της Ανδριανούπολης να τους σέρνουν σαν κακοποιούς



Οι Ελληνες στρατιωτικοί ο ανθυπολοχαγός από την Καστοριά, Αγγελος Μητρεώδης και ο λοχίας ΕΠΟΠ Δ.Κούκλατζης, με καταγωγή από την Ορεστιάδα.δυο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων επιβεβαιώνεται τελικά ότι βαρύνονται με την κατηγορία της κατασκοπίας.

 Η αρχική πληροφόρηση αναφερόταν σε κατηγορίες για κατασκοπεία και παράνομη είσοδο σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας Birlik, Ιλχάν Ταχσιν στο κινητό τηλέφωνο των δυο στρατιωτών βρέθηκαν φωτογραφίες που τους ενοχοποιούν. Οι δυο στρατιωτικοί ισχυρίστηκαν ότι αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν για να τις στείλουν στους ανωτέρους τους.

Οι δυο στρατιώτες κρατούνται αυτή τη στιγμή στις φυλακές Αδριανούπολης, ενώ νωρίτερα είχαν περάσει από τον στρατιωτικό εισαγγελέα και εν συνεχεία μεταφέρθηκαν στο δικαστικό μέγαρο της Αδριανουπολης απ’ όπου απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράνομη είσοδο στη χώρα και όχι για κατασκοπεία. Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, στο δικαστικό μέγαρο βρέθηκε και η μητέρα ενός εκ των δυο στρατιωτών. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κατασχεθεί τα κινητά τους τηλέφωνα και τα όπλα τους, μέχρι να διερευνηθούν. 

Ο Τούρκος δικαστής τους ρώτησε πώς και γιατί βρέθηκαν σε τουρκικό έδαφος. Όπως αναφέρουν τουρκικά μέσα, οι δύο Έλληνες, είπαν στο δικαστήριο ότι ακολουθούσαν τις πατημασιές που βρήκαν, τις φωτογράφησαν για να τις στείλουν στους ανωτέρους τους και έχασαν τον προσανατολισμό τους, από τη σφοδρή χιονόπτωση στην περιοχή.

Οι φωτογραφίες της μεταγωγής των δύο στρατιωτικών στο τουρκικό δικαστήριο, από τους άντρες της χωροφυλακής όπως δημοσιεύθηκαν από τον Ιλχάν Ταχσίν.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.