Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ανησυχία για νέα κοινωνική έκρηξη!


Η ανησυχητική αύξηση της ανεργίας, πέρα από κάθε πρόβλεψη της επίσημης κυβέρνησης, προκαλεί εκτός από προβληματισμό για την επόμενη μέρα στις εργασιακές σχέσεις και φόβο για κοινωνική έκρηξη.

Όπως προβλέπει ο επιστημονικός διευθυντής του ΙΝΕ/ ΓΣΕΕ και καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Σάββας Ρομπόλης, η πραγματική ανεργία θα φτάσει ή και θα ξεπεράσει το 28%, σημειώνοντας… ιστορικό ρεκόρ!

Αυτή η έκρηξη της ανεργίας, θεωρεί ο καθηγητής, δεν αποκλείεται να προκαλέσει και κοινωνική έκρηξη, καθώς η ελληνική κοινωνία έχει ήδη φτάσει στα όριά της… όσο μάλιστα πλησιάζει η επέτειος του Πολυτεχνείου και η επέτειος για τον άδικο θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν για νέο κύμα διαδηλώσεων και κοινωνικής έκρηξης τις αμέσως επόμενες εβδομάδες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.