Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Το βίντεο αυτό αφιερώνεται στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο!!! Στους σωτήρες μας!!!

 

Σε μία αποκάλυψη τεράστιας εθνικής σημασίας προχώρησε από βήματος Βουλής ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός. 

Σύμφωνα με καταγγελία της Δημοτικής Αρχής Σαλαμίνας με την παρούσα σύμβαση ξεπουλήματος του ΟΛΠ παραχωρούνται εδάφη από τον ιερό χώρο της Κυνοσούρας Σαλαμίνας, εκεί που πραγματοποιήθηκε η ιστορική μάχη της Σαλαμίνας και βρίσκεται ο τύμβος.

Η ανθελληνική κυβέρνηση αντί να στήσει ένα Μνημείο, παραχωρεί ιστορικά εδάφη τα οποία δεν υπάρχουν καν στην συμφωνία. Όπως φαίνεται όμως οι Κινέζοι, ένας λαός με χιλιάδες χρόνια ιστορίας θα σεβαστούν καλύτερα τα Μνημεία του Ελληνισμού από τους εθνομηδενιστές του Σύριζα!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος10/26/2016 6:55 μ.μ.

    μπράβο σου αγκάθι Σαλαμίνας, μπράβο και στον Γιάννη Λαγό, ΕΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.