Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Αδιέξοδο στο Κυπριακό, προκαλούν οι Σκοπιανοί


Τη στιγμή που η Κύπρος αναζητά τρόπο να βγει από το “σκοτάδι” των τελευταίων δεκαετιών, και εξελίσσεται σε έναν μεγάλο ενεργειακό παίκτη στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, η συνάντηση του Προέδρου Δημήτρη Χριστόφια με τον ειδικό σύμβουλο του Γ.Γ. του ΟΗΕ, Αλεξάντερ Ντάουνερ, φαίνεται πως οδηγήθηκε και αυτή σε αδιέξοδο. Την ίδια στιγμή, η ελληνο-κυπριακή διπλωματία δέχτηκε ένα ακόμη χαστούκι, καθώς ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων έστειλε επιστολή (!) προς όλα τα κράτη-μέλη της Ε.Ε., ενόψει της Συνόδου Κορυφής, για τη… συνέχιση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων, όταν μάλιστα όλα τα θέματα Ελλάδας-Σκοπίων είναι ακόμη ανοιχτά!

Κατά τα άλλα, ο Γιώργος Παπανδρέου, από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, κατά τη διαδικασία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης για την… αποχώρηση της κυβέρνησής του, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ή επόμενη κυβέρνηση (Παπαδήμου), θα κληθεί να λύσει οριστικά και το Κυπριακό! Τη στιγμή, μάλιστα που οι Ευρωπαίοι μας έχουν στη γωνία και μας χτυπούν αλύπητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.