Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Σε ποιο κανάλι θα μετακομίσει ο Γιώργος Αυτιάς


Με το μέλλον του Αlter να διαγράφεται ζοφερό, ο γνωστός παρουσιαστής του καναλιού Γιώργος Αυτιάς πήρε το ελεύθερο από τη διοίκηση να ψάξει να βρει νέα τηλεοπτική στέγη.

Σύμφωνα με το zappit.gr, ο δημοσιογράφος, ο οποίος θέλει να παραμείνει στην πρωινή ενημερωτική ζώνη, έχει ήδη συναντηθεί με στελέχη του ΣΚΑΪ, προκειμένου να μετακομίσει εκεί. Ωστόσο το δίδυμο Λυριτζή-Οικονόμου, έχουν συμφωνία να συνεχίσουν την εκπομπή τους, τουλάχιστον ως το καλοκαίρι.

Η άλλη πρόταση έρχεται από τον ALPHA και τα στελέχη του Δημήτρη Κοντομηνά, οι οποίοι θεωρούν ότι ο Αυτιάς μπορεί να επαναφέρει το ενημερωτικό προφίλ στην πρωινή ζώνη του καναλιού της Κάντζας.

2 σχόλια:

  1. Τελικά αναγκάζονται να μετακομίσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/29/2011 5:34 μ.μ.

    TO THEMA EINAI TOSO PRSOPIKO APO DIAFORES IDIKOTITES OLOS AYTOS O KOSMOS POY THA PAEI...AS ELPISOYME OTI THA VROUN DOULIA NA MIN PINASOUN OYTE EKINOI OYTE OI OIKOGENIES TOYS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.