Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σαλαμίνα 23 Δεκεμβρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Σαλαμίνας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων έγινε διανομή τροφίμων σε άπορους δημότες του νησιού, με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Γιάννη Τσαβαρή.
Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στη διανομή τροφίμων που έγινε τόσο στο Δημαρχιακό Μέγαρο, όσο και στα γραφεία των Α.Μ.Ε.Α. παρευρέθη και ο Περιφερειάρχης Νήσων κ. Δημήτρης Κατσικάρης.
Παράλληλα μοιράστηκαν τρόφιμα και στη Δημοτική Κοινότητα Αμπελακίων, όπου εκτός από τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Τσαβαρή, βοήθησαν στη διανομή ο Αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Παπαθεοχάρης και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων κ. Δέσποινα Κιαβουράκη. 
 
Διανομή επίσης έγινε και στις Δημοτικές Κοινότητες Αιαντείου και Σεληνίων.
 
Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαβαρής ευχήθηκε επίσης στους εργαζόμενους στους χώρους εργασίας τους στις Κοινότητες, στο Αμαξοστάσιο και στα ΚΕΠ.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.