Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Νέο κόμμα – έκπληξη προ των πυλών


Μία νέα πολιτική κίνηση φαίνεται πως είναι προ των πυλών από ομάδα διακεκριμένων πολιτών από το φιλελεύθερο χώρο, χωρίς μέχρι τώρα συμμετοχή στο πολιτικό σκηνικό.

Η νέα γένια αυτή ανθρώπων, οι οποίοι ωστόσο συμμετέχουν στη δημόσια ζωή έχει εκδηλώσει την πρόθεση της να κατέλθει στις επερχόμενες εκλογές κάτω από την ηγεσία ενός προσώπου της εμβέλειας και των χαρακτηριστικών του σημερινού πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου. «Μπροστάρης» πάντως όπως μαθαίνουμε δεν έχει βρεθεί ακόμα ωστόσο οι ζυμώσεις δίνουν και παίρνουν, όπως παράλληλα και το γεγονός αν θα αποδεχτούν τη συμμετοχή εν ενεργεία πολιτικών στις τάξεις του σχηματισμού τους.

Μια συζήτηση πάντως που δείχνει μέχρι τώρα να διχάζει καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως όποιος έχει συμμετάσχει στο σημερινό σαθρό πολιτικό σύστημα είναι «καμένο χαρτί».

 Αν πάντως βρεθεί η κατάλληλη «χημεία» στην ηγεσία του νέου φορέα, μην αποκλείσετε να είναι η έκπληξη των επερχόμενων εκλογών.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/30/2012 11:11 μ.μ.

    Γκιόκας, Ελευθεριάνος, Μπλατσούκας είναι η προσωρινή τρόϊκα της κίνησης με πιθανότερο αρχηγό τον Τσάβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/31/2012 10:54 π.μ.

      Έχει να πέσει γέλιο και ντομάτα που θα πάει σύννεφο

      Διαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.