Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Όλοι μαζί να ολοκληρώσουμε τη νίκη




Με αφορμή το τέλος της προεκλογικής περιόδου και μετά τη μεγαλειώδη χθεσινοβραδινή συγκέντρωση στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Flamingo/Viento) θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κόσμο της Σαλαμίνας για την αμέριστη εμπιστοσύνη και τη στήριξη που δείχνει για άλλη μια φορά στο πρόσωπο μου και στον συνδυασμό. 

Όλοι μαζί ενωμένοι πάμε να κάνουμε μεγάλα και στιβαρά βήματα για τη Σαλαμίνα τού Πολιτισμού και της Ανάπτυξης.

Σας καλώ λοιπόν όλους να ολοκληρώσουμε μαζί τη μεγάλη νίκη για τη Σαλαμίνα που ξεκίνησε μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής.

Σας καλώ όλους να στηρίξετε τη Σαλαμίνα του μέλλοντος ψηφίζοντας “Πρωτοβουλία Πολιτών Σαλαμίνας”, τον συνδυασμό του τολμάει, πετυχαίνει και προχωράει μπροστά.

Η Σαλαμίνα αλλάζει.

Γιάννης Τσαβαρής
Δήμαρχος Σαλαμίνας και Υποψήφιος Δήμαρχος





3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/25/2014 12:51 π.μ.

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/25/2014 1:13 π.μ.

    Ρουλίτσα, εαν είναι προδότες 10.000 πολίτες που ψήφισαν Τσαβαρή ,μεταξύ των οποίων και 6.000 Κουλουριώτες , τότε είσαι τελείως ανεγκέφαλη που διαχωρίζεις τους κατοίκους του νησιού.Τώρα τί θα κάνεις με τον Σπύρο που τον έλεγες ΚΟΥΤΟΠΙΠΗ και με το Αστράκο των Ιχθυοτροφείων ; Με το λαμόγιο τον Μακρή ; Με τον Απατεώνα Τραυλό; Απλώς τους συμπαρασύρεις στο τέλος της καριέρας σου .Μια χαρά θα ξεβρωμίσει ο τόπος από αυτούς.Θα μείνει χώρος στα νέα παιδιά. Πόσες φορές σε ξεφτίλησαν ο Σοφράς και ο Αστράκος στα συμβούλια; Τα ξέχασες όλα μπροστά στην ενδεχόμενη μάσα..Είσαι ανεγκέφαλη .Δεν κάνεις ούτε για πρεδρος σε σχολική Επιτροπή και δεν ξέρεις να πας ούτε στην Αθήνα,θα χαθεις.Θέλεις να γίνεις και Δήμαρχος για να λες στα Υπουργεία " Ρε Μανάρι μου" . Αντε καληνύχτα για πάντα.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/26/2014 8:20 π.μ.

      Για την καληνύχτα θα συμφωνήσω μαζί σου καλή σου νύχτα και ελπίζω μέσα σε πέντε χρόνια να σου φύγει η εμπάθεια εκτός.... κι αν ήταν πολλά τα λεφτά Μαρίτσα μου

      Διαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.