Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ανακύκλωση Φαρμάκων «Συμμετέχω– Προστατεύω την Ατομική & Δημόσια Υγεία»


Ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας με μεγάλη χαρά ενημερώθηκε ότι όλα τα φαρμακεία του νησιού μας συμμετέχουν στο πρόγραμμα του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και έχουν ειδικούς κάδους συλλογής τόσο ληγμένων, όσο και εν μέρει χρησιμοποιημένων φαρμάκων ή άλλων φαρμακευτικών προϊόντων στο χώρο τους.

Τα προϊόντα αυτά συλλέγονται στα φαρμακεία προσωρινά και παραδίδονται μέσω οργανωμένου δικτύου για ορθολογική καταστροφή στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας υπό την εποπτεία του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων.

Ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας θεωρεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα εξαιρετική κίνηση και προτρέπει τους κατοίκους του νησιού μας να τη στηρίξουν και να σταματήσουν να πετούν τα συγκεκριμένα προϊόντα, στο νεροχύτη, τη λεκάνη ή τα οικιακά τους απορρίμματα για το καλό της ατομικής και της δημόσιας υγείας.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος3/19/2012 4:23 μ.μ.

    απεναντι μου μενει ατομο που παρακολουθειται απο ψυχιατρους εντος και εκτος νησιου!! τις τελευταιες μερες μας απειλει με μαχαιρι απο μακρυα και οταν εφερα τηναστυνομια η μητερα του ειπε οτι δεν εχει λεφτα για να του παιρνει τα τρια ψυχοφαρμακα που χρειαζεται, αλλά ελευθερος ειναι!!! γιατι??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.