Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ομπάμα προς Ευρώπη: "Βοηθήστε σοβαρά την Ελλάδα, οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι"


Βοηθήστε την Ελλάδα, είπε ουσιαστικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα και σηματοδότησε αλλαγή στάσης των ΗΠΑ, προειδοποιώντας την Ευρώπη για τους κινδύνους. Αποδεικνύεται πλέον, ότι η Μέρκελ και η Γερμανία χάνουν την υποστήριξη του Ομπάμα και της κυβέρνησης των ΗΠΑ, με τους χειρισμούς τους.

Η άποψη των Αμερικανών είναι ότι "όλους τους συμφέρει, να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ", όπως είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος όμως δεν έκρυψε την ανησυχία του για για την ευρωπαϊκή κρίση χρέους και τους κινδύνους που κρύβει, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Λευκό Οίκο, όταν προειδοποίησε τους Ευρωπαίους, να συνειδητοποιήσουν τους κινδύνους.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος ξεκαθάρισε πως οι διεθνείς εταίροι και πιστωτές της Ελλάδας αναγνωρίζουν τις θυσίες του ελληνικού λαού, αλλά επεσήμανε πως και οι Έλληνες θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν και να καταλάβουν πόσους κινδύνους και προβλήματα κρύβει μια πιθανή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ.

Και αφού είπε αυτό, πέταξε την βόμβα: "Αν εφαρμόζεις ένα πρόγραμμα σκληρής λιτότητας πολύ γρήγορα, γίνεται δυσκολότερο να αποπληρώσεις τα χρέη σου", ανέφερε επίσης ο Μπαράκ Ομπάμα. Ήταν ξεκάθαρη βολή στη Γερμανία και την Ε.Ε.

Δεν δίστασε μάλιστα να προειδοποιήσει πως ανάλογους κινδύνους κρύβει μια τέτοια εξέλιξη και για την υπόλοιπη Ευρώπη και για τη διεθνή οικονομία που, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, "αγωνίζεται ακόμα να βγει από την κρίση".

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ σημείωσε τέλος πως η Ευρώπη και οι ηγέτες της θα πρέπει να κάνουν αποφασιστικά βήματα για την ενίσχυση του τραπεζικού συστήματος και να συνειδητοποιήσουν πως έχουν ακόμα δρόμο μπροστά τους για να βγουν από την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.