Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΑΙΑΝΤΙΣ, ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΟΛΠ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΑΠΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΜΒΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ KAI THN E.E. ME TA Ε.Σ.Π.Α.

- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.


- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΤΙΡΙΟΥ (ΚΕΝΤΡΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ) ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ).
Εκθεσιακό χώρο με εγκαταστάσεις διαδραστικών λειτουργιών, εφαρμογές πολυμέσων και νέων τεχνολογιών Εκθεσιακό χώρο με εγκαταστάσεις τρισδιάστατων Προβολών εικονικής πραγματικότητας

- ΕΝΑΡΞΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΣΚΑΦΩΝ ΣΕ ΞΗΡΑ ΚΑΙ ΘΑΛΛΑΣΑ.

Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙΞΕΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟ.

ΣΧΕΔΟΝ 2.500 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ  ΑΠΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ .....ΑΠ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ........ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ  ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΥΣ.

ΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ. 

ΤΙΜΟΥΜΕ ΚAI ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.


ΑΙΑΝΤΙΣ


WWW.SALAMIS-AIANTIS.BLOGSPOT.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.