Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012

Σπύρος Σοφράς. Στο Κενό η Σκοπιμότητα του ΔημάρχουΌσο και να το παίζει αδιάφορος ο κ. Τσαβαρής, όσο και μας αγνοεί επιδεικτικά, δεν θα κάμψει την αγωνιστική διάθεση, που έχουμε, να καταγγέλλουμε τα κακώς κείμενα και δρώμενα. Μέσα από τον αγώνα μας, θα βάλουμε  τελικά  φραγμό στην αυθαιρεσία του (κ. Τσαβαρή) και θα απαλλάξουμε  τελικά τον τόπο, από πολιτικές περασμένων εποχών, πολιτικές που πάτωσαν την χώρα και έμπλεξαν τους Έλληνες σε περιπέτειες.

Οι φωτογραφίες που σας επισυνάπτω για δημοσιοποίηση, αναφέρονται : η πρώτη την 27/9, η δεύτερη την 28/9, ημερομηνίες κατά την περίοδο των εορτασμών των Σαλαμινίων, όπου περνούσαν από το σημείο αυτό (βοηθητικό γήπεδο Αμπελακίων), όλοι οι επίσημοι και επισκέπτες. Η επόμενη την 1/10 και οι δυο τελευταίες την 2/10 όπου όπως φαίνεται, πλέον έχει καθιερωθεί  ο χώρος ως παράνομη χωματερή. Σε λίγο, οι αρουραίοι θα παρακολουθούν μαθήματα με τους μαθητές στις τάξεις του γειτονικού Γυμνασίου και στις αυλές των σπιτιών αν όχι μέσα σ’ αυτά.

Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και καλώ τους κατοίκους της περιοχής να ξεσηκωθούν  εναντίων του Δήμου, του Αντιδημάρχου Αμπελακίων, καθώς και της προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων, για την απαράδεκτη εικόνα που παρουσιάζει ο χώρος και σε αυτό που έρχεται, καθιέρωση του χώρου ως παράνομης χωματερής.

Θα υπογράψω το κείμενο ως Υποψήφιος Δήμαρχος για να το συνειδητοποιήσουν οι καλοί εχθροί μου και να το εμπεδώσουν οι άσπονδοι φίλοι μου, τους πληροφορώ ότι εγώ τρέφω καλά αισθήματα  για όλους, για το καλό του τόπου μας.

                                                                        Σπύρος Σοφράς
                                                            Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.