Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Αποδείξεις όσων μας κρύβει η Nasa - Βίντεο


Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, ο Martyn Stubbs καταγραφεί πάνω από 2,500 ώρες των ζωντανών μεταδόσεων βίντεο από τις αποστολές της NASA STS-48 και STS-80. Σε αυτό το υλικό, που συνελήφθη, υπάρχουν πολλά ανεξήγητα φαινόμενα που παρατηρούνται.

Στο 3 ώρες ντοκιμαντέρ, ο David Sereda αναλύει το υλικό, και παρέχει μια πολύ εμπεριστατωμένη και επιστημονική έρευνα σε αυτά τα φαινόμενα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο David Sereda δεν καταλήγει πάντα στο συμπέρασμα ότι όλα που φαίνονται στο βίντεο είναι εξωγήινοι ή τεχνητά διαστημόπλοια, αλλά ότι υπάρχουν και μερικά πολύ περίεργα φαινόμενα που συμβαίνουν και προσπαθεί να μας εξηγήσει.

Κρατά ένα λογικό επιστημονικό ανοιχτό μυαλό για το τι παρατηρείται. Στην έρευνα του ήρθε σε επαφή με αρκετούς αξιωματούχους της NASA για το υλικό, και του είπαν ότι όλα αυτά ήταν σκόνη ή διαστημικά σκουπίδια, ή δεν μπορούν απλά να εξηγηθούν.

Στο δεύτερο μισό αυτού του ντοκιμαντέρ ο David Sereda μας λέει για τη νέα του θεωρία στη φυσική, που ονομάζεται "Gravity Beyond Light Speed Theory", στην οποία παρουσιάζει πώς να ταξιδέψουμε γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός.

Στην αρχή του Ντοκιμαντέρ ο Dan Akroyd δίνει μια γρήγορη περίληψη του τι πρόκειται να δούμε.

Το βίντεο δεν περιλαμβάνει Ελληνικούς υπότιτλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.