Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Πέντε γυναίκες αποδοκίμασαν Σαμαρά και Παπούλια στην Ακαδημία Αθηνών, 5 προσαγωγές..(Βίντεο)




Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε χθες το απόγευμα τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια στο κτίριο της Ακαδημίας Αθηνών..

Τις έντονες αποδοκιμασίες από πέντε γυναίκες δέχτηκαν το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, κατά την διάρκεια εκδήλωσης στην Ακαδημία Αθηνών.
 
Συγκεκριμένα όταν Σαμαράς και Παπούλιας μπήκαν στις αίθουσα όπου θα γινόταν η εκδήλωση για τα ελληνικά γράμματα, οι γυναίκες που ήταν εκεί πλησίασαν προς το μέρος τους και φώναξαν «Προδότες, προδότες. Με ποιο δικαίωμα το κάνατε αυτό;»
.

Οι γυναίκες παρευρίσκονταν μεταξύ του πλήθους στην εκδήλωση για το “ σήμερα και το αύριο της Ελληνικής γλώσσας” και κατάφεραν να πλησιάσουν τους 3 αξιωματούχους φωνάζοντας τους, “προδότες, προδότες”.