Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Φωτιά στην περιοχή Αγ. Μαύρα στη Σαλαμίνα



Φωτιά εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα στις 17:01 πίσω από το νεκροταφείο Σαλαμίνας στην περιοχή  Αγ. Μαύρα

Η φωτιά τέθηκε σε πολύ λίγα λεπτά υπό έλεγχο χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των εθελοντών του Ε.Σ.Σ.Α.Κ.

Στη κατάσβεση τις πυρκαγιάς πήραν μέρος δύο  οχήματα του Π.Σ. και ένα όχημα του Ε.Σ.Σ.Α.Κ. τύπου Α 4χ4 το οποίο έχει παραχωρηθεί από το  δήμο Σαλαμίνας για την αντιπυρική περίοδο 2013

Από την πρώτη στιγμή παρών ήταν ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής. Η συνεχής παρουσία του εξέπληξε τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για το ενδιαφέρον του.

Για τα αίτια της πυρκαγιάς διεξάγει έρευνες η πυροσβεστική υπηρεσία


12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/25/2013 1:40 μ.μ.

    RE EXOUME DIMARXO VARVATO.... MPRAVO DIMARXE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/25/2013 4:33 μ.μ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΗ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ . ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΟ Ε.Σ.Σ.Α.Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΝΩ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ Π.Σ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ [ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ] ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Υ ΕΠΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΤΕΥΘΑΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Σ.Σ.Α.Κ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΘΕΛΩΝΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Δ.Ε.Σ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ Π.Υ . ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ !!!! ΤΟ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ Ε.Σ.Σ.Α.Κ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ !!!!! ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ !!!!!!! ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ !!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΡΘΕΙΤΕ !!!!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/25/2013 5:32 μ.μ.

      Γαβριέλα του Κόκκινου ήταν η Rich; Ε ρε παραμύθι που τρως κακομοίρη. Γι αυτό άσε την ουσία και πιάσε την συνουσία μήπως και ξυπνήσεις ωραία κοιμωμένη

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/25/2013 10:56 μ.μ.

      5/25/2013 4:33 μ.μ.

      (ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΘΕΛΩΝΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Δ.Ε.Σ) ==ποιοι κύριοι είναι αυτοί;;; έχουν καταστατικό;;; έχουν πιστοποίηση πολιτικής προστασίας;;; είναι ενταγμένη στο σχέδιο δράσης του πυροσβεστικού σώματος;;; πουθενά δεν ήσαστε κύριοι …. Όσο αναφορά ότι ήσασταν εκεί ε και…. σαν τι ήσασταν;;;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/25/2013 11:08 μ.μ.

      5/25/2013 4:33 μ.μ.

      Ο κουράδας δεν σε πληροφόρησε καλά, ρώτα και μετά μίλα….. αλά ξέχασα, εσένα ότι σου λένε πιστεύεις, βλέπε π.χ. δράκουλα

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/28/2013 2:35 π.μ.

      ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ Δ.Ε.Σ ??? ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΥΙΖ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ'ΣΕΙΣ !!!! ΠΟΛΥ ΚΑΨΟΥΡΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ !!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος5/25/2013 4:35 μ.μ.

    ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΤΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/25/2013 5:33 μ.μ.

      Γαβριέλα του Κόκκινου ήταν η Rich; Ε ρε παραμύθι που τρως κακομοίρη. Γι αυτό άσε την ουσία και πιάσε την συνουσία μήπως και ξυπνήσεις ωραία κοιμωμένη

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος5/25/2013 4:48 μ.μ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Ε.Σ.Σ.Α.Κ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΡΩΤΑΩ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΕΓΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΗΣ ??? ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ???? ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ???? ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ????ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/25/2013 5:34 μ.μ.

      Γαβριέλα του Κόκκινου ήταν η Rich; Ε ρε παραμύθι που τρως κακομοίρη. Γι αυτό άσε την ουσία και πιάσε την συνουσία μήπως και ξυπνήσεις ωραία κοιμωμένη

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/25/2013 11:02 μ.μ.

      5/25/2013 4:48 μ.μ.

      Αυτός μια χαρά είναι, εσείς που κυκλοφορείτε με κόκκινους φάρους τι είστε;;;

      Φωτογραφίες κάργα

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος5/30/2013 4:59 μ.μ.

    ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΟΥΣΙΑ......

    ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ...ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΒΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.