Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε για να μην συλληφθεί!


Τελικά τέλος στη ζωή του έδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ένας άνδρας 56 ετών στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έκανε πράξη την απειλή του να αυτοκτονήσει για να αποφύγει την σύλληψη.

Ο αυτόχειρας αυτοπυροβολήθηκε με όπλο μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην οδό Γεωργίου Χαραλάμπους 5.

Νωρίτερα, αστυνομικοί είχαν φτάσει στο σπίτι του, προκειμένου, όπως έγινε γνωστό, να τον συλλάβουν, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για απάτες.

Ο 56χρονος εκτιμάται ότι αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών και ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του, απειλώντας να αυτοκτονήσει.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές. Στην περιοχή έσπευσαν ειδικές δυνάμεις των ΕΚΑΜ, πυροσβέστες και σταθμός του ΕΚΑΒ.

Μάλιστα, απλώθηκε προστατευτικό στρώμα μπροστά από το σπίτι του, σε περίπτωση που εκείνος αποφάσιζε να πέσει από το μπαλκόνι.

Τελικά στις 15.15 ακούστηκε ένας κρότος από το διαμέρισμα και λίγο αργότερα εισέβαλαν στο εσωτερικό του άνδρες των ΕΚΑΜ οι οποίοι εντόπισαν νεκρό τον 56χρονο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.