Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ή στραβά πάει ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε…


Έτσι προσέγγιζε πάντα η λαϊκή σοφία την πραγματικότητα, κάθε φορά που υπήρχε το ερώτημα ποιος φταίει και γιατί. Και σήμερα μπαίνει επιταχτικά το ερώτημα τι πραγματικά φταίει και έχουν οδηγήσει ορισμένους να λένε συνεχώς ψέματα.

Ας κάνουμε λοιπόν την αναγωγή.

Ο γιαλός είναι σίγουρα ο λαός, ο οποίος είναι ο ίδιος που τους ψήφισε

Ο γιαλός λοιπόν είναι ο ίδιος αλλά οι καπεταναίοι έχασαν τον προσανατολισμό τους.

Πολλοί οι λόγοι που μπορεί να κάνουν έναν καπετάνιο να χάσει την ρότα του π.χ. να έχει κατέβει από την γέφυρα αφήνοντας το πηδάλιο του πλοίου και να έχει ξεκινήσει το φαγοπότι με τους μούτσους, η να έχει πέσει πάρα πολύ ομίχλη να μην βλέπει ούτε την μύτη του και οι συγκυβερνήτες του να μην του λένε τι ακριβώς δείχνουν οι ενδείξεις από τα όργανα του πλοίου (ραντάρ & GPS

Όποιοι και να είναι οι λόγοι μπροστά υπάρχει ένα τεράστιο παγόβουνο, που αν δεν το αντιληφθούν σύντομα και δεν αλλάξουν πορεία, θα έχουμε πολύ σύντομα έναν νέο ΤΙΤΑΝΙΚΟ!!!….  


4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/30/2013 6:52 μ.μ.

    τι βλέπουν τα ματάκια μου τέλος και ο γάμος Στράτου- Μαρίας τελικά το κορίτσι έχει τον γκόμενο διώκτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/31/2013 11:54 π.μ.

    ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ…… ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/31/2013 12:22 μ.μ.

      Καλά αυτός έφαγε πολύ δούλεμα, άστο μην το ψάχνεις και εδώ που τα λέμε καλά ξηγήθηκε και την έκανε με αλαφρά πηδηματάκια

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος12/31/2013 12:16 μ.μ.

    Όλοι θα φύγουμε παιδιά μόνο μην σπρώχνετε κατά την έξοδο = >

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.