Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ιδού η συγκυβέρνηση Α.Σαμαρά: Το ΠΑΣΟΚ που χειροκροτεί Παπακωνσταντίνου & ΓΑΠ...


Αυτά που συνέβησαν χθες στο Ζάππειο, με τους οπαδούς τους ΠΑΣΟΚ να επιδοκιμάζουν τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, το δίδυμο που έβαλε την Ελλάδα στα μνημόνια της καταστροφής και οδήγησε τους Έλληνες στη φτώχεια και την εξαθλίωση και να αποδοκιμάζουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αποκαλώντας τον μάλιστα "προδότη", δεν καταδεικνύει το ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα διαλυμένο κόμμα. Ότι γίνεται μύλος, με τους Παπανδρεικούς να συγκρούονται με τους Βενιζελικούς.

Καταδεικνύει το γεγονός ότι η Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά συμμάχησε με τους πολιτικούς «απατεώνες» του ΠΑΣΟΚ, αυτούς που φέρουν την ευθύνη της διάλυσης της χώρας για να παραμείνει στην εξουσία και να συνεχίσει στα βήματα του ΓΑΠ και του Βενιζέλου ολοκληρώνοντας την καταστροφή της Ελλάδας.

Όταν οι ίδιοι οι ΠΑΣΟΚοι δεν θέλουν ούτε… ζωγραφιστό τον Ε. Βενιζέλο στο κόμμα τους, σε ένα κόμμα που δεν φτάνει το 8% και σίγουρα δεν ελέγχεται από τον νύν πρόεδρο, ο Α. Σαμαράς τον «μάζεψε» και συγκυβερνάει μαζί του. Και το χειρότερο είναι πώς έχει καταστεί έρμαιο του.

Με αξιώσεις του κ. Βενιζέλου ο Α. Σαμαράς διαλύει την Ν.Δ. απομακρύνοντας ανθρώπους της «καθαρής δεξιάς» από το κόμμα και την κυβέρνηση γιατί δεν κάθονται καλά στο… μάτι του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Αντιθέτως μάζεψε όλους τους αποτυχημένους του ΠΑΣΟΚ στη νέα κυβέρνηση η οποία οδηγεί την Ελλάδα σε οικονομικό όλεθρο, υποθηκεύοντας το μέλλον των νέων ανθρώπων. Δεν μιλάμε για όσους σήμερα είναι πάνω από 40 ή 50. Αυτοί θεωρούνται… τελειωμένοι.

Από την άλλη για ποια χώρα άραγε μιλάμε, όταν έχει ακόμη ανθρώπους που σπεύδουν στο Ζάππειο να ασπαστούν τον «Ιούδα», τον Γ. Παπανδρέου ο οποίος άνοιξε τις πόρτες της χώρας στους δανειστές-τοκογλύφους του ΔΝΤ και την Ε.Ε. που πίνουν το αίμα των Ελλήνων, σήμερα και για πολλές δεκαετίες ακόμη.

Για ποια χώρα μιλάμε όταν υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ψηφίζουν και τρέχουν να χειροκροτήσουν τον Γ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έχει εγκληματίσει με τις αποφάσεις του σε βάρος της οικονομίας της χώρας και βρέθηκε αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για τη λίστα Λαγκάρντ.

Είναι θλιβερό να έχεις τέτοιους πολιτικούς, αλλά και τέτοιους ψηφοφόρους. Χειροκροτητές του ΓΑΠ, του Παπακωνσταντίνου και του ΠΑΣΟΚ γενικότερα που έχει λεηλατήσει τη χώρα εδώ και μερικές δεκαετίες.

Όσο για το τι συνέβη χθες στο Ζάππειο κατά την εκδήλωση του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου με κεντρικό ομιλητή τον Γιώργο Παπανδρέου και τους υποστηρικτές του να αποκαλούν ακόμη και "προδότη" τον Ευάγγελο Βενιζέλο;

Καθ' όλη τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Βενιζέλου το πλήθος των «Παπανδρεικών» οπαδών επαναλάμβαναν ρυθμικά το όνομα του πρώην πρωθυπουργού, όπως και το σύνθημα «Γιώργο γερά να φύγει η Δεξιά».

Η κατάσταση στο χώρο του Ζαππείου ήταν πρωτόγνωρη: η πλειοψηφία όσων παρευρέθησαν φάνηκε ότι αναζητούσαν την ευκαιρία να εκτονώσουν συσσωρευμένο θυμό κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βενιζέλος με δυσκολία κατάφερε να ολοκληρώσει την ομιλία του, μπροστά σε ένα εχθρικό πλήθος που πρώτη φορά αντιμετώπιζε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - σε μια εκδήλωση, μάλιστα, που διοργανώθηκε από ένα συγγενικό, ως προς το κόμμα, ίδρυμα.

Ο διχασμός των δύο πλευρών εντός του ΠΑΣΟΚ είναι πασιφανές ότι γιγαντώνεται περισσότερο, όσο το παλιό κραταιό κόμμα πέφτει στις δημοσκοπήσεις και η κάθε πλευρά διαπιστώνει ότι έχει έρθει η ώρα να ξεκινήσει μια επιχείρηση επανεκκίνησης.

Η χθεσινή εκδήλωση είναι πιθανόν να περάσει να αποδειχθεί η τελευταία που βρίσκει τους δύο άνδρες στην ίδια κομματική σκέπη, αυτή του ΠΑΣΟΚ. Τόσο ο Γιώργος Παπανδρέου στην ομιλία του, όσο και οι οπαδοί του με τα συνθήματά τους, προϊδέαζαν πως ο κύβος ερρίφθη και η δική τους νέα προσπάθεια θα εκδηλωθεί σύντομα.

Εκεί στο Μέγαρο Μαξίμου ακούει κανείς της γίνεται; Ποιους έχει δίπλα τους και με ποιους συγκυβερνάει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.