Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Δενδροφυτευση 13/1/2013

Ενημερωση - Προσκληση


Το ΕΣΣΑΚ οργανώνει δενδροφύτευση την ημέρα της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2013 στη Σαλαμίνα στις περιοχές των Σεληνίων, Κυνοσούρας, Αμπελάκια.

Ο αριθμός των δέντρων που θα φυτευτούν είναι 510, και είναι όλα κατάλληλα για τις κλιματολογικές συνθήκες του νησιού, καθώς επίσης και η εποχή είναι κατάλληλη για τέτοιου είδους δραστηριότητα.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλη η εποπτεία της δενδροφύτευσης θα γίνει από τον διπλωματούχο γεωπόνο κύριο Χρήστο Μενιδιάτη (http://geoponiki-gonia.blogspot.gr), ο οποίος έχει μακρά διάρκεια και αρκετά χρόνια εμπειρίας σε θέματα αποκατάστασης φυσικού περιβάλλοντος, οργάνωσης &  μελέτης,  κατασκευής και διαχείρισης αγροτικών καλλιεργειών και δασικών εκτάσεων.

Όλοι οι πολίτες της Σαλαμίνας και όλοι οι φορείς είναι προσκεκλημένοι για αυτόν τον σημαντικό περιβαλλοντικό σκοπό.

Για την ακριβή ώρα και τα σημεία συνάντησης για τη δραστηριότητα θα υπάρχει νέα ενημέρωση τις επόμενες ημέρες.

Για περαιτέρω πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΕΣΣΑΚ στα τηλέφωνα: 210 4676716, 6973291695, 6984925480

2 σχόλια:

  1. Ενα μεγάλο μπράβο. Αυτές είναι ενέργειες για το καλό της Σαλαμίνας! Όλοι μας πρέπει να δώσουμε το παρών...!

    http://pityousa.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/21/2012 9:13 μ.μ.

    ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Ε.Σ.Σ.Α.Κ. ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ. ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ. ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΠΟΖΕΣ ΣΤΟ F.B.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ Ε.Σ.Σ.Α.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.