Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

«Συναγερμός» στο λιμάνι του Πειραιά, για κρούσμα του ιού Έμπολα


Φιλιππινέζος ναυτικός που παρουσίασε συμπτώματα του ιού Έμπολα βρίσκεται αυτη την ώρα σε εμπορικό πλοίο που αναμένται να καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά το απόγευμα...

Σε επικοινωνία του sofokleousin.gr με τον καθηγητή Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, κ. Αθανάσιο Τσακρή που είναι υπεύθυνος Λοιμοξιολόγος και ενημερώνει τον αρμόδιο υπουργό τα τελευταία στοιχεία έχουν ως εξης: Δεν είναι περιστατικό που χρήζει κινδύνου και η κατάσταση του ασθενούς παρακολουθείται από τις αρμόδιες αρχές. Αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις με τα τελευταία νεότερα. Ο άτυχος ναυτικός νοσεί 2-3 μέρες ήδη...

Το πλοίο -ελληνικών συμφερόντων- βρίσκεται ανοιχτά της Πελοποννήσου και επιβαίνουν σε αυτό συνολικά 24 άτομα. Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι αρμόδιες αρχές και το ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ έχει ενημεωθεί σχετικά και το λιμεναρχείο.

Το πλήρωμα είναι Έλληνες και Φιλιππινέζοι και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού φιλιππινέζος εργαζόμενος παρουσίασε υψηλό πυρετό και αιμορραγικό επεισόδιο.

Εκλήθη γιατρός ο οποίος αναμένεται να μεταβεί στο πλοίο το απόγευμα, και στη συνέχεια θα αποφανθεί για την αντιμετώπιση του περιστατικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πυρετός παρουσιάζει υποχώρηση, γεγονός που χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς θετικό.

Η Γουινέα είναι μια από τις τρεις χειρότερα πληγείσες χώρες της Αφρικής, με 1.166 νεκρούς σε 1.919 κρούσματα, σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). Το σύνολο των νεκρών σε παγκόσμια κλίμακα ανέρχεται σε 5.177, σύμφωνα με στοιχεία ως τις 11 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.