Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

"Τετέλεσται" για τη ΝΔ - Στις δέκα μονάδες η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ - Τρίτο κόμμα ο Λαϊκός Σύνδεσμος


Tετέλεσται για την ΝΔ καθώς το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ "κλειδώνει" στις δέκα μονάδες στην πρόθεση ψήφου! Την ίδια στιγμή τρεις μολις ημέρες πριν τις εκλογές ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει αρχίσει να παίρνει στις δημοσκοπήσεις την κανονική του θέση, δηλαδή του τρίτου κόμματος.
Προς μεγάλη δυστυχία της Συγγρού, οι ΑΝΕΛ εισέρχονται στη Βουλή καθώς αν και στην πρόθεση ψήφου έχουν ένα ποσοστό 2,2% στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής που είναι και το ζητούμενο έχουν ποσοστό 3,5%.
Όσο πλησιάζουμε στην ημέρα των εκλογών τόσο και οι δημοσκοπήσεις θα παρουσιάζουν ποιο πραγματικές εικόνες για να αποφευχθούν δημοσκοπικά παράδοξα την Κυριακή.
Διευρυμένο προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκόπηση της Palmos Analysis, σύμφωνα με την οποία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγράφει διαφορά δέκα μονάδων από τη Νέα Δημοκρατία.
Αναλυτικά τα ποσοστά:
ΣΥΡΙΖΑ 30,2% 
ΝΔ 20,3% 
Χρυσή Αυγή 6,8% 
Ποτάμι 5,1% 
ΚΚΕ 4,3% 
ΠΑΣΟΚ 3,4% 
ΑΝΕΛ 2,2% 
ΚΙΔΗΣΟ 1,7% 
ΛΑΟΣ 1,3% 
Άλλο κόμμα 4,5%, 
Αναποφάσιστοι 15,2% 
«Λευκό – Άκυρο» 1,8%, 
Αποχή 2,7% 
Στην εκλογική επιρροή όμως ο ΣΥΡΙΖΑ αγγίζει το 36% δηλαδή όριο αυτοδυναμίας, ενώ η ΝΔ παραμένει σε απόσταση ασφαλείας στο 26%. Φυσικά με τους ΑΝΕΛ εντός Βουλής ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να υπολογίζει στο στήριγμα που επιθυμεί για να κυβερνήσει καθώς όλοι γνωρίζουν ότι μια ριακή αυτοδυναμία με 151 βουλευτές είναι ιδιαίτερα εύθραυστη ιδιαίτερα σε πονηρούς καιρούς, όπως αυτούς που διάγουμε εδώ και πέντε χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.