Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

«Ένας έθνος δεν μπορεί να επιβιώσει από την προδοσία στο εσωτερικό του»


«Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.

Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.

Αλλά ο προδότης κινείται μεταξύ αυτών που βρίσκονται εντός των πυλών ελεύθερα, οι δικοί του ύπουλοι ψίθυροι σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’ όλες τις αυλές, ακούγονται μέχρι τις αίθουσες της ίδιας της κυβέρνησης.

Γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:

Μιλά με προφορά γνωστή στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.

Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και μυστικά στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης, μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί.

Τον δολοφόνο πρέπει να τον φοβάσαι λιγότερο. Ο προδότης είναι η μάστιγα».

- Μάρκος Τύλλιος ΚΙΚΕΡΩΝ (Marcus Tullius Cicero), 106 π.Χ. – 43 π.Χ. Ρωμαίος φιλόσοφος, πολιτικός, δικηγόρος, ρήτορας, ύπατος και συνταγματολόγος. Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους ρήτορες και συγγραφείς στη λατινική γλώσσα.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/28/2015 9:50 π.μ.

    Το Πάμε Λουκέτο !!!! Είναι το νέο blogs που θα αναφερθεί στα δρώμενα του νησιού και στις τελευταίες εξελίξεις. Ξεκινάμε την ερχόμενη Δευτέρα με την βράβευση της ελιάς (δέντρο) που βρίσκεται στην Κακή Βίγλα. Εκεί, μετά απο ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής του τόπου μας θα παρασταθούν για να τιμήσουν την ελιά όλων των ειδών οι ελιές όπως τσακιστές, ζαρωτές με ή χωρίς αλάτι,ξυδάτες,θρούμπες,πράσινες,χαρακτές, ως επίτιμη θα παρασθεί η Ελιά Καλαμών!. Θα παρασθούν κατόπιν αποκλειστικής πληροφορίας το παρθένο ελαιόλαδο το σογιέλαιο το
    βαμβακέλαιο και άλλα λοιπά σπορέλαια. Επειδή αυτό έχει παγκόσμια ανταπόκριση πιθανών να παρασταθεί μόνο για λίγο και το ορυκτέλαιο. Πάντα με πληροφορίες του ΄νέου blogs μας "παμε λουκέτο" το βραβείο θα αφιερωθεί απο την ελιά στην προγιαγιά της. (Την διοργάνωση την έχει αναλάβει αποκλειστικά η κ. Παρούσα. Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα κεραστεί ρετσινόλαδο. Η είσοδος στον κάμπο είναι ελεύθερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/28/2015 10:29 π.μ.

    Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΦΑΓΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ , ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΖΥΛΟ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΙΣΟΤΡΙΒΗ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.