Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΥΠΕΡΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ!!!


Την…Παρασκευή 27 Μαρτίου, θα έρθει να χτυπήσει την Ελλάδα, η πρώτη υπερκαταιγίδα του φετινού έτους 2015 !! Θα είναι όπως τονίζει το Greek-Weather.Org, η μεγαλύτερη κακοκαιρία που θα πλήξει για το φετινό έτος την χώρα μας, με σφοδρές καταιγίδες, ισχυρές βροχές αλλά και θυελλώδεις ανέμους 8-9 μποφόρ.

Η συγκεκριμένα κακοκαιρία θα χαρακτηριστεί από τα υψηλά ύψη βροχής που θα πέσουν στην βόρεια, κεντρική και ανατολική Ελλάδα, ενώ αυτά τα φαινόμενα προβλέπεται πως θα είναι σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, ιδιαίτερα επικίνδυνα για την σωματική μας ακεραιότητα αλλά και για τις περιουσίες μας.

Δεν αποκλείονται πλημμύρες και κατολισθήσεις σε πολλές περιοχές. Κίνδυνος για ακραία καιρικά φαινόμενα υπάρχει και για την Αθήνα αλλά και για την Θεσσαλονίκη.

Δυστυχώς όπως φαίνεται, ο Μάρτιος δεν μας έκανε την χάρη να μας βάλει στην Άνοιξη και έτσι θα δεχτούμε άλλο ένα χτύπημα από τον Χειμώνα. Θα έχουμε ουσιαστικά την πλήρη ανατροπή για την εποχή, δηλαδή θα έχουμε Χειμώνα μέσα στην Άνοιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.