Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015

Ξερνάνε χολή οι υπηρέτες των τοκογλύφων: Οι Έλληνες δεν είναι ικανοί να διοργανώσουν… ούτε μπάρμπεκιου


«Οι Έλληνες δεν είναι ικανοί να διοργανώσουν ούτε ένα μπάρμπεκιου, πόσο μάλλον να ασχοληθούν με ένα σοβαρό ζήτημα όπως το να αλλάξουν νόμισμα», δήλωσε ο Erik Nielsen, οικονομολόγος της UniCredit, σε συνέντευξή του στο Bloomberg.

Σύμφωνα με τον Nielsen η έκδοση νέου νομίσματος «δεν θα είναι μία εύκολη δουλειά για μία κυβέρνηση που δεν μπορεί να οργανώσει ούτε μπάρμπεκιου να διοργανώσει, για να μιλήσουμε ειλικρινά. Δεν νομίζω ότι έχουν ούτε την πολιτική, ούτε την τεχνική ικανότητα να δημιουργήσουν ένα δικό τους νόμισμα. Το χρήμα είναι ένα «εμπόρευμα» το οποίο χρειάζεται εμπιστοσύνη και δεν νομίζω ότι ο ελληνικός πληθυσμός τους έχει εμπιστοσύνη».

Μία ακόμη δυσκολία είναι το γεγονός ότι το τύπωμα των νέων χαρτονομισμάτων θα πρέπει να γίνει εκτός Ελλάδας και να μεταφερθεί κρυφά στις τράπεζες, οι οποίες μέχρι τότε θα είναι «σχεδόν κλειστές, κρατικοποιημένες ή θα τους έχουν επιβληθεί περιορισμοί στη διακίνηση κεφαλαίων».

Καταλήγοντας ο κ. Νίλσεν υποστηρίζει ότι οι πιστωτές της Ελλάδας έχουν αγανακτήσει, καθώς «δεν έχουν δει ποτέ πριν κάτι τόσο γελοίο, για να μιλήσουμε ξεκάθαρα, από μία χρεοκοπημένη χώρα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.