Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

Φαινόμενο στον ουρανό τις ώρες των εξελίξεων [Βίντεο]


Είναι από τις περιπτώσεις που αποτελούν «βούτυρο στο ψωμί» των αστρολόγων και εξάπτουν τη φαντασία όσων είναι επιρρεπείς στις προλήψεις και φαν της αστρολογίας.

Γι” αυτούς, θα μπορούσε με κάποιο τρόπο να εξηγεί αυτά που ζούμε. Αλλά πρώτα απ” όλα είναι από τις περιπτώσεις που οι αστρονόμοι και οι χομπίστες περιμένουν πώς και πώς για να μελετήσουν και να θαυμάσουν για ακόμα μία φορά τη μαγεία του σύμπαντος.

Ένα σημαντικό αστρικό φαινόμενο συμβαίνει την ίδια στιγμή που λαμβάνουν χώρα συγκλονιστικές εξελίξεις στον «μικρόκοσμό» μας…

Ίσως τις τελευταίες μέρες να αναρωτηθήκατε κοιτάζοντας τον ουρανό από το σούρουπο και ύστερα, ποια είναι εκείνα τα δύο πολύ φωτεινά αστέρια που εμφανίζονται κάθε νύχτα ως «ζευγάρι».

Την Τρίτη 30 Ιουνίου, η Αφροδίτη και ο Δίας βρέθηκαν σε φάση ευθυγράμμισης, ερχόμενοι στην κοντινότερη δυνατή απόσταση μεταξύ τους, και προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στον ουρανό.

Οι δύο πιο φωτεινοί πλανήτες επί ένα μήνα πλησίαζαν ο ένας τον άλλο, ώσπου στις 30 Ιουνίου ήρθαν τόσο κοντά και ευθυγραμμίστηκαν, που φαίνονταν σαν ένα εξαιρετικά φωτεινό αστέρι. Φαινόμενο που οι αστρονόμοι παραλληλίζουν με το Άστρο της Βηθλεέμ.

Χαρακτηριστική είναι και η περιγραφή της NASA: «Για ολόκληρο τον Ιούνιο του 2015, οι δύο πιο φωτεινοί πλανήτες στον νυχτερινό ουρανό, η Αφροδίτη και ο Δίας, θα βαίνουν προς ευθυγράμμιση, σε μία “συνάντηση” που παρακολουθείται με ανοιχτό το στόμα».

 Τις επόμενες μέρες οι δύο πλανήτες θα αρχίσουν και πάλι σταδιακά να απομακρύνονται ο ένας από τον άλλο, και το φαινόμενο θα φθίνει. Έχετε όμως περιθώριο να το παρατηρήσετε, όσο Δίας και Αφροδίτη βρίσκονται ακόμα αρκετά κοντά.

Δείτε εδώ το βίντεο της NASA που περιγράφει απλά και βήμα-βήμα το φαινόμενο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.