Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

Γ.Ντάισενμπλουμ για δημοψήφισμα: "Το ερώτημα είναι εάν οι Έλληνες είναι έτοιμοι για επίπονη λιτότητα" - Ας ελπίσουμε να μας λυπηθεί ο Θεός...


Νέα παρέμβαση για το ελληνικό δημοψήφισμα πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, μία ημέρα μετά την απόρριψη της νέας πρότασης της Ελλάδας μέχρι να ολοκληρωθεί το δημοψήφισμα της Κυριακής, παραπέμποντας για μετά τις όποιες αποφάσεις.
 
«Το δημοψήφισμα ουσιαστικά αφορά το ερώτημα εάν οι Έλληνες είναι έτοιμοι να δεχθούν μέτρα επίπονης λιτότητας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, όπως μεταδίδει το Reuters.
 
«Ένα "όχι" δεν θα φέρει καλύτερη πρόταση και καλύτερη διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας», ισχυρίστηκε ο επικεφαλής του Eurogroup, τονίζοντας ότι «είναι δύσκολο να γεφυρώσει κανείς τις χρηματοδοτικές διαφορές μεταξύ της Ελλάδας και της Ευρώπης» και προετοιμάζοντας του "κούρεμα" καταθέσεων και κάτω από τις 100.000 ευρώ που μελετά αυτη την στιγμή η νομική υπηρεσία της ΕΕ.
 
Σε οποιαδήποτε περίπτωση μόνο και μόνο το κείμενο των προτάσεων Γιουνκέρ τα λάει όλα γα το τι έρχεται. Και πάνω απ'όλα έχχονται άοπλες ελληνικές ένοπλες δυνάμεις. Μετά την δραστική περικοπή των δυνατοτήτων τους που επέφεραν τόσα χρόνια τα μνημόνια, τώρα έρχεται το οριστικό λουκέτο.
 
Φυσικά και χαμηλότεροι μισθοί, συντάξεις, ΦΠΑ που θα ερημώσουν τα νησιά του Αιγαίου κλπ.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.