Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

Δυνάμεις Εθελοντών Σαλαμίνας - Έκτακτη Εκλογοαπολογιστικη Γενική Συνέλευση                                                           ΔΕΛΤΙΟΥ  ΤΥΠΟΥ


Καλούνται τα μέλη των Δ.Ε.Σ σε έκτακτη Εκλογοαπολογιστικη   Γενική Συνέλευση  που θα γίνει στην αίθουσα Συμβούλιου  της Δημοτικής Ενότητας Αμπελακιων την Κυριακή 11 Οκτωβρίου και ώρα 11,00 πμ . Η παρουσία όλων κρίνετε απαραίτητη.

Ο  Πρόεδρος  
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.