Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015

Επειδή πολύς θόρυβος έγινε τελευταία με τα πτυχία, αποκαλύπτουμε επιτέλους σε Παγκόσμια πρώτη και το πτυχίο του Capt. John Tsavaris.


Επειδή πολύς θόρυβος έγινε τελευταία με τα πτυχία, αποκαλύπτουμε επιτέλους σε Παγκόσμια πρώτη και το πτυχίο του Capt. John Tsavaris. Και μη μου πει κάποιος πως δεν καλοφαίνεται το όνομα στο πτυχίο και τα λοιπά στοιχεία γιατί θα είναι σαφώς κακοπροαίρετος.

Για τον λόγο αυτό λοιπόν δημοσιεύουμε κατ’ αποκλειστικότητα και τις ιστορικές φωτογραφίες του Capt. John Tsavaris εν πτήση με το APOLLO 14. Έτσι θα λάβει τέλος η παραφιλολογία περί πτυχίων ένθεν κι εκείθεν. Γίνεται προσπάθεια να δημοσιεύσουμε πτυχία και ιστορικές φωτογραφίες κ.α. Σαλαμίνιων πολιτικών μας ταγών. Θα επανέλθουμε

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.