Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

10 εντελώς άτυχες στιγμές από Πυροσβέστες! (βίντεο)


Οι πυροσβέστες είναι όπως όλοι ξέρουμε ήρωες γιατί δεν κάνουν απλά μια συνηθισμένη δουλειά, παρά κινδυνεύουν τη ζωή τους για να σώσουν άλλες ανθρώπινες ζωές και περιουσίες!Άλλες φορές πετυχαίνουν το έργο τους με απόλυτη ακρίβεια και καταφέρνουν να φέρουν εις πέρας δύσκολες φωτιές και άλλες τρομερές καταστάσεις.

Στο παρακάτω νέο βιντεάκι θα δείτε όμως 10 περιπτώσεις που οι πυροσβέστες είχαν αλλού το μυαλό τους και όχι στην κατάσβεση! Εξάλλου άνθρωποι είμαστε και όπως έχει πει και μία τεράστια λαϊκή τραγουδίστρια, κανείς δεν είναι… άσφαλτος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.