Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

Αυτό είναι το πιο στοιχειωμένο κτίριο! - Τολμάς να το δεις; (βίντεο)Μια εικονική περιήγηση στο περιβόητο Morton Theatre της Αθήνας, στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, πρόσφερε μέσω ενός ανατριχιαστικού βίντεο μια ομάδα κυνηγών φαντασμάτων.

Οι ατρόμητοι Ghostbusters θέλησαν να διαπιστώσουν αν ευσταθούν οι δεκάδες μαρτυρίες για σφαίρες φωτός και φαντασματα που έχουν κάνει… κατάληψη στο διάσημο θέατρο, ανακαλύπτοντας κάτι πραγματικά τρομακτικό.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, μέσα σε αυτό κατέγραψαν φωνές, αισθάνθηκαν πνεύματα, εντόπισαν κρύα σημεία, αλλά και φωτογράφισαν μια μυστηριώδη μπλε φούσκα, όπως και μια σκοτεινή φιγούρα.

«Υπήρχε σίγουρα έντονη παραφυσική δραστηριότητα στο θέατρο και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει», ανέφερε ο Ed Laughlin, ένας από τους ερευνητές, συμπληρώνοντας: «Την επόμενη φορά που θα το επισκεφτείτε, καθίσετε και ακούσετε έναν ψίθυρο, μην φοβηθείτε. Ίσως είναι ο Pete Morton που σας χαιρετά».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το Morton Theatre – το οποίο πολλά διάσημα συγκροτήματα που ξεκίνησαν τη μουσική πορεία τους από την περιοχή, όπως οι «The B-52′s» and οι «R.E.M.», έχουν χρησιμοποιήσει για συναυλίες και βίντεοκλιπς – στέγαζε κάποτε ένα γραφείο τελετών, ενώ έγινε και τόπος άνθισης του παραεμπορίου.

Οι εργαζόμενοι, δε, σε αυτό παραπονούνταν συχνά για απόκοσμους ήχους και ανεξήγητα φαινόμενα όταν έπεφτε το σκοτάδι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.