Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Θ.ΤΣΙΡΔΑΝΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛ.ΑΣ Ε.Α.!!!!

 

ΝΕΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΜΈΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΟΎΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2016 ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.


Νέα ταυτότητα = Κάρτα Πολίτη = Θα έχει microchip και βιομετρικά δεδομένα. Ποιος θα μας διαβεβαιώσει ότι δεν θα έχει και τον δυσώνυμο αριθμό;

 

 

Δείτε το οπωσδήποτε. Μάθετε τί θα περιέχει η νέα ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την Κάρτα Πολίτη. Μάθετε για τα τεχνολογικά  τατουάζ (=βιοφορετές συσκευές). Είναι τα εισαγωγικά μέσα του εμφυτευμένου στο σώμα biochip.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.