Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015

Η Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που θα σας συγκινήσει πραγματικά.Κάθε χρονιά ένα χριστουγεννιάτικο βίντεο θα φέρει δάκρυα στα μάτια μας καθώς θα διηγείται μία πολύ συγκινητική ιστορία.

Αυτό φέτος το κατάφερε η γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Edeka. Στο διαφημιστικό βίντεο της, παρουσιάζεται η ιστορία ενός ηλικιωμένου ο οποίος θα περάσει μόνος του τις γιορτές καθώς κανένα από τα παιδιά του δεν θα καταφέρει να τον επισκεφθεί.

Ο ηλικιωμένος άντρας μαγειρεύει μόνος του το γεύμα του ενώ βλέπει τους γείτονές του να υποδέχονται τις οικογένειες του. Στη συνέχεια τρώει μόνος του το γεύμα του μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το βίντεο συνεχίζει με μία απροσδόκητη τροπή. Τα παιδιά του ηλικιωμένου παίρνουν τα δυσάρεστα νέα του θανάτου του πατέρα τους. Όλοι θλίβονται και αφήνουν τις δουλειές τους για να τρέξουν στο σπίτι του. Συγκινημένοι και με δάκρυα στα μάτια συγκεντρώνονται έξω από το σπίτι.

Όταν μπαίνουν μέσα ένα γιορτινό τραπέζι τους περιμένει. Ξαφνικά εμφανίζεται ο ηλικιωμένος άντρας που προφανώς έστησε όλη αυτή την ιστορία για να συγκεντρώσει στο τραπέζι του ολόκληρη την οικογένειά του.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει γίνει viral όχι μόνο επειδή είναι συγκινητικό, αλλά και επειδή περνάει το πιο σημαντικό μήνυμα, ότι οι άνθρωποι που έχουμε δεδομένους στη ζωή μας είναι οι πιο σημαντικοί.

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.