Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: Eνοπλοι "γαζώνουν" ανθρώπους στο Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια φωνάζοντας "Αλλάχ Ακμπάρ": Πάνω από 20 νεκροί (φωτο-βίντεο)



Συναγερμός έχει σημάνει στο Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια, όπου τρεις ένοπλοι άνδρες εισέβαλαν και άρχισαν να "θερίζουν" ανθρώπους  με οπλοπολυβόλα σκοτώνοντας πολλά άτομα, φωνάζοντας "Αλλάχ Ακμπάρ"!

Η αστυνομία του San Bernardino έχει αποκλείσει την περιοχή και κάνει έκκληση στον κόσμο να μην κυκλοφορεί κοντά στο σημείο, όπου "χτύπησσν" οι δράστες αφού το τμήμα δίνει "έναν έως τρεις υπόπτους".

Οι LA Times αναφέρουν πως οι δράστες είναι τρεις, με τα θύματα να είναι τουλάχιστον 20, ενώ σύμφωνα με τον Independent US υπάρχουν 12 νεκροί.

Μέσω tweet το αστυνομικό τμήμα της πόλης επιβεβαίωσε το περιστατικό, ενώ το γραφείο του σερίφη, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, αναφέρει πως οι δράστες είναι ασύλληπτοι και συνιστά στους πολίτες να απομακρυνθούν από το σημείο της επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ένα από τα ονόματα των δραστών είναι Farooq Sayeed.

Σύμφωνα με την αστυνομία της περιοχής οι τρεις ένοπλοι είναι βαριά οπλισμένοι και φορούν αλεξίσφαιρα γιλέκα και fullface κουκούλες όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες. Η αστυνομία τους αναζητά ακόμα, καθώς δεν έχει καταφέρει να τους εντοπίσει ενώ υπάρχουν αναφορές ότι έχουν προσπαθήσει να διαφύγουν από το σημείο με ένα μεγάλο SUV.

Αμερικάνικα δημοσιεύματα αναφέρουν πως στο σημείο έχουν σπεύσει και ειδικοί πυροτεχνουργοί καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει τοποθετηθεί και εκρηκτικός μηχανισμός. 

Επιπλέον, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι τρεις δράστες δεν είναι μαύροι και πιθανώς φέρουν στρατιωτική περιβολή.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.