Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

Όσα δε ξέρατε για το ISIS σε ένα βίντεο 6 λεπτώνΜέσα σε λίγα χρόνια από την ίδρυση του, το ISIS μοιάζει να έχει πετύχει το φαινομενικά αδύνατο, καταλαμβάνοντας τεράστιες περιοχές της Μέσης Ανατολής και δημιουργώντας ένα μικρό κράτος που αρέσκεται να θεωρεί μετενσάρκωση ενός αρχαίου χαλιφάτου.

Έχει κηρύξει τον πόλεμο σε όλους τους γείτονες του και κυριολεκτικά σε ολόκληρο τον κόσμο.
Παρά τα δεκάδες ανοιχτά μέτωπα, με κάποιο τρόπο αντέχει ακόμα, συνεχίζοντας να σχεδιάζει και να εκτελεί φονικές επιθέσεις με δεκάδες νεκρούς στο εξωτερικό.

Για να καταλάβουμε την προέλευση, την ίδρυση και την ισχυροποίηση του ISIS, πρέπει να κατανοήσουμε την ιστορία πίσω από την άνοδο του. Μια ιστορία που πηγαίνει πίσω στην δεκαετία του 80, πολύ πριν το Ισλαμικό Κράτος κάνει την εμφάνιση του.

Η άνοδος του ISIS οφείλεται σε μεγάλο μέρος, όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω βίντεο, στην διάλυση της Συρίας και του Ιράκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.