Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

Σοκάρει αμφιλεγόμενο βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο από τις σεξουαλικές επιθέσεις στην ΚολωνίαΣχεδόν ένα μήνα μετά τις καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις κατά γυναικών στην κεντρική πλατεία της Κολωνίας, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ένα συγκλονιστικό βίντεο επαναφέρει την υπόθεση, για την οποία υπάρχουν ακόμα πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

Το βίντεο, που φαίνεται να έχει τραβηχτεί από κινητό, ανέβηκε στο YouTube με τίτλο “Είναι από την Κολωνία”, κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Για 51 δευτερόλεπτα, ακούγονται τα ουρλιαχτά μιας γυναίκας, η οποία φέρεται να δέχεται επίθεση από άντρες που την έχουν περικυκλώσει.

Συνολικά 821 γυναίκες κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύματα επιθέσεων, από ληστείες μέχρι βιασμούς, ενώ περισσότεροι από 1.000 άνδρες που πιθανότατα είναι πρόσφυγες, θεωρούνται ύποπτοι από τις γερμανικές αρχές.

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.