Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Σ.Σ.Α.Κ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 31-1-2016 το Ε.Σ.Σ.Α.Κ. έκοψε με μεγάλη επιτυχία την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Την εκδήλωση που παρουσίασε η φίλη του συλλόγου μας κα Δέσποινα Γουρλίδου,

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής οι τ. αντιδήμαρχοι κ. Πέτρος Παπαθεοχάρης κ. Γρηγόρης Καπετανάκης και νυν σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ο διοικητής του πυροσβεστικού κλιμακίου Σαλαμίνας κ. Παναγιώτης Αράπης εκπρόσωπος του διοικητή ναυστάθμου Σαλαμίνας κ. Βακαβάλης η πρόεδρος του Δημ. Διαμερίσματος Αιαντείου κα Καίτη Μπούνταλη-Παυλίδη, η τοπική σύμβουλος Αμπελακίων κ Χρυσούλα Σπυροπούλου η τοπική σύμβουλος Σαλαμίνας Δαρζέντα Μαργαρίτα οι τοπικοί σύμβουλοι αντιπολίτευσης Σεληνίων κ. Κοζματος Μάκης Δέδες Παναγιώτης ο πρόεδρος του συλλόγου Όμιλος Φίλων του Δάσους 2ΔΑΚ στον οποίο έτυχε και το φλουρί της βασιλόπιτας οι πρόεδροι  από τους συλόγους αγ. Παντελεήμονας και βασιλικών… μαέστρος Αναστάσιος Αναστασόπουλος οι εκπρόσωποι τύπου κ. Βίκυ Ψυλλάκη από την εφημερίδα “Ανατροπές”, ο κ. Θεόφιλος Αποστόλου από την εφημερίδα “Σαλαμινιακή Πρωτοπορία”, ο κ. Μιχάλης Λανδράκης του “Ελεύθερος Ρεπόρτερ” και πλήθος κόσμου.

Να ευχαριστήσουμε ξενοδοχείο MELINA RESORT (Αιαντείου 386 9 στάση Σαλαμίνα) που μας φιλοξένησε εντελώς δωρεάν για την κοπή της πίτας μας το ζαχαροπλαστεία, Μπεγνής, Φιγκαρό, Γκοτζαμάνης, για τις υπέροχες βασιλόπιτες  και γλυκίσματα που μας πρόσφεραν, την PIZZA FAN για τις υπεροχές πίτσες που μας πρόσφεραν καθώς και την δωρεά του  χρηματικό ποσού των 100 ευρώ, τα αρτοποιεία του κ. Πούτου (λεωφόρο κακής βίγλας) τα super market ΚΑΝΑΚΗΣ,  ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ  το κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ το κατάστημα του κ. Σαρέλα. Όλα τα αρτοποιεία Αμπελακίων  το κατάστημα ΝΑΥΤΑΚΙ  το τυπογραφείο typono  στην Νίκαια  το κρεοπωλείο του κ. Ρίζου στα Παλούκια το mini martet ΣΑΡΑΝΤΗΣ στα Σελήνια και όλα τα καταστήματα κομμωτήρια Σαλαμίνας

Όλοι μαζί μπορούμε.
Δείξε τη δύναμη σου. Γίνε Εθελοντής!

 


1 σχόλιο:

  1. Τι τρέχει με τα καύσιμα κ. Ρούλα Νάννου Δήμαρχε Σαλαμίνας??????????

    http://aiantis.blogspot.gr/2016/02/blog-post.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.