Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016

Ο πατέρας του Αδικοχαμένου Λευτέρη Λογαρά Νίκος Λογαράς δίνει επιστολή Διαμαρτυρίας και Αγανάκτησης στο δημοτικό συμβούλιο Σαλαμίνας (Φώτο - Βίντεο)


Αναδημοσίευση από http://mageutikompatsisalaminas.blogspot.gr/

Πριν την έναρξη του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου Ο πατέρας του Αδικοχαμένου Λευτέρη Λογαρά Νίκος Λογαράς Με πόνο ψυχής και με μεστά λόγια έδωσε σε όλους εμας να καταλάβουμε ότι αν δεν αναλάβουμε τις ευθύνες μας που μας αναλογούν θα θρηνούμε Θύματα και αυτά θα ειναι νέα παιδιά προσπαθώντας να βγάλουν το μεροκάματο του τρόμου ( Ντελιβερι) Στους δρόμους με τις λακκούβες, τα νερά απο τις σαπουνάδες που ο κάθε ένας από εμας πετά στους δρόμους , οι δρόμοι οι οποίοι ειναι μόνο για επιδέξιους οδηγούς ( κατσικόδρομοι )

Και τώρα στο κύριο θέμα Οι ποιο πολλοί δεν έχουν καν δίπλωμα Οδηγού - άλλοι εκπαιδευουν τα παιδιά τους να οδηγούν πριν πάνε στον δάσκαλο - Το κράνος στο χέρι, οι πολλοί αναβάτες στα μηχανάκια,.

Και αυτό διότι από το σχολείο δεν διδασκονται ΟΔΙΚΉ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ Τα υπόλοιπα που ειναι πάρα πολλά ας τα αναλάβουν οι δημόσιες Υπηρεσίες ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΧΑΊΑ _ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΕΜΕΙΣ ΟΔΙΚΉ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.