Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Takis Hellene in Australia τα λέει όλα έξω από τα δόντια. Μεγάλες αλήθειες που πονάνε… (ΒΙΝΤΕΟ)



Όσοι φωνάζετε για την πατρίδα και τους λαθρομετανάστες ,πρόσφυγες ...είστε όλοι σας φασίστες και ρατσιστές ..

Ναι στην ανθρωπιστική βοήθεια των Πραγματικά διωγμένων από τον πόλεμο και ναι στην ίση μεταχείριση μεταξύ αυτών και των Ελλήνων ..


Οσοι φωνάζετε για την πατριδα και τους λαθρομεταναςτες ,προςφυγες ...είστε ολοι σας φασιστες και ρατσιστές .. Ναι στην ανθρωπιστική βοήθεια των Πραγματικα διωγμένων απο τον πόλεμο και ναι στην ίση μεταχείριση μεταξυ αυτών και των Ελλήνων ...
Δημοσιεύτηκε από Takis Hellene in Australia στις Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος3/24/2016 6:17 μ.μ.

    Οσοι πραγματικα αντιλαμβανομαστε τι συμβαινει στη χωρα μας πρεπει πια να το εκφραζει.Ο Τακης που ζει τοσα μιλια μακρια μπορει να αιστανθει τι γινεται στην Ελλαδα.Εμεις εδω γιατι κοιμομαστε?Αυτη η εισροη μεταναστων δεν δικαιολογειται ως παροχη ανθρωπιστικης βοηθειας.Αποτελει συγκεκαλυμμένη και υπουλη απειλη για την ασφαλεια των Ελληνων και την εθνικη τους ταυτοτητα.Ας ψαξουμε τι επιχειρηνουν να μας επιβαλλουν.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.